Nenechám nic náhodě

Nenechám nic náhodě

Burcuji své tělo na poplach.
Je třeba začít, neotálet.
Nenechat nic náhodě.

Blíží se dvanáctá hodina.
Čas neúprosně běží.
Stres z nevykonaného
začíná utahovat smyčku.
Není kde uniknout.

Čeká na mne úspěch,
v opačném případě
skončím dole.

Tam se mně nechce.
Potácím se
těsně nad zemí.
Seschlá jsem nezdarem
jak sušená švestka.

Když zdolám
překážky v sobě,
dokážu se
proměnit
v krásné ovoce,
které je žádané
pro svou odolnost ,
krásu a trvanlivost.

Nenechám nic náhodě.
Autor devcatko z jetele, 18.07.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nema to chybu, presne tak jsem se citila tez, ted uz je to lepsi, vsak vis :-] jsem ted krasna tresnicka :-]Chichi
Tak drzim pesti ve zdolavani prekazek, vbi, ze na to mas....tvoje jerabina:-]

19.07.2007 12:34:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí