Amen

Amen

Anotace: bez anotace

Zas vypsat jednou mezi řádky,
co cítím a co srdce trhá,
utrhnout krokus ze zahrádky
sic pořeže mě šavlí srha.

Ten drahý slunce tvého západ,
proč nenechal mi kouska citu
pro nenávist si vlasy sápat
a lásku nosit v igelitu.

Jen aby neunikla,
tak čistá zdá se být,
snad bych si zvykla
sterilně jen ji mít,
ne ale

bez doteku.
(na věky věků)
amen.
Autor Dilla, 18.07.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí