Jarek a Renata

Jarek a Renata

Anotace: ¨Pro ty samé lidi ze svatby..psané jen tak...

Jarek a Renča spolu už léta chodí
A nyní své životy konečně spojí.
Před lidmi i před Bohem
Své životy spojí v tento den.

Měsíce a měsíce jsme viděli
Renču sem jezditi z daleké dáli za Jarkem
A do kostela choditi.

I přesto že Renča z daleka je
Jarek naproti vlaku vždy pro ní jde

Renča milá,hodná a lásky plná slečna je
A náš Jarek je člověk ,který ji nejvíc miluje.
Né jen on jí ,ale i ona jeho.
Jako manželský pár pak vzplanou v jedno.

Jarek nám dovede Renču až k oltáři
A ta nám tam úplně celá zazáří.
Autor Kšanda :), 18.07.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... no tak sláva! Konečně... a my jsme tu všichni měli takovej strach, že už se nevemou...

06.09.2007 15:01:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí