Rabiát

Rabiát

Anotace: Jedno ze starších "děl"

Jako bys z mrtvých vstal,
přestal ses smrti bát,
střepy v celek posbíral.
Je z tebe rabiát.

Máš obrovskou moc,
už slyším pěsti bít
a volání o pomoc
se mění v náhlý klid.

Každý den je nevšední,
pár přátel sis i našel
a tvou oběť poslední
trápí krve kašel.

Krutost je tvá nová láska,
A začal ses i smát,
když začly kosti praskat.
Je z tebe rabiát..
Autor Gazda, 18.07.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká básnička nato že je starší :) ( neboj! nezapoměla jsem na tebe :))

20.07.2007 11:11:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí