Nikdy mně nebylo lépe

Nikdy mně nebylo lépe

Nikdy mně nebylo lépe.
Jsem trochu tajemná,
trochu nedostupná.
Nejmladší na těle i na duchu.
Beru život jako hru plný výbuchů.
Jednou trochu urazím,
podruhé se lísám.
Baví mne to.
Hrát si se slovy,
pocity i lidmi.
Jsem nezbedná a dovádivá.
Sklenička vína plány odhalí.
Posunula jsem se dál,
žertuju jak před léty.
Baví mne to.
Objevuju sebe samu.
Jsem na prahu staroby
a procházím pubertou.
Život mě baví takový,
jaký je,
motivuje mě a pohání.
Radostně kroužím v rytmu polky
poskakuju a cítím , že míza
ve mě stále proudí,
že jsem to pořád já, co zůstává
stále mladá.
Autor devcatko z jetele, 18.07.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak to je sqvělý...

19.07.2007 22:21:00 | jedam

tak presne tohle jsem chtela slyset, tak pubertakum zdar.....ja mam ted zas obdobi euforie :-]

19.07.2007 12:36:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí