Připitá

Připitá

Anotace: ,.,m,.,,

Připitá vínem
v rytmu rege
houpu se splínem

Připitá v pokoji
na nočním stolku
kopu a vidím se v kovboji

co prérií se táhne
co lasem háže
co na svém koni
ztracen v písku
hledá tu svou rodnou vísku

a já?
na svém noční stolku
usínám ve staniolku
....staniolku snů...
Autor Lodě, 19.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je skvělý, krásně napsaný

až ten pytlíček snů
se rozpustí se z rána
usměješ se, vzdychneš si a vstaneš
smutně rozcuchaná

21.07.2007 01:11:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí