Popravčí četa

Popravčí četa

Anotace: Co sem asi napsat....

Každý jde
A nikomu se nechce
Těžkým krokem
A přece tolik lehce
Před popravčí četou
Stojí každý oddaně
A oni na ně civí
Jak hladové saně
Každý jde smrti vstříc
Nevědí co má se díc
Nastavují smrti líc
A nikomu se nechce
Nikdo neví
Kdo půjde první
Všichni odsouzení po sobě civí
A před nimi je popravčí
S úsměvem na ně hledí
A jednoho po druhém volá
Na špalek odkládají tvář
Na jejich hlavu svítí sluneční zář
Hlavy padají
Dav hladovějící po krvi
Křičí popravte ty potvory
Však nikdo neví co spáchali
Ani oni samotní
Hlavy padajíce ze svých krků
A dole už čeká smečka vlků
Chtějí sežrat co se dá
Autor UNDEAD, 20.07.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí