Vůně léta

Vůně léta

Anotace: "léto fajnový, brejle růžový. Já si dám to co ráda mám"

Nádech, ale žadný výdech,
tohle si chci nechat uvnitř sebe.
Cítit teplo a záři slunce v zádech.
Koukat na kluky a na nádherné nebe.

Vzbudit se brzo ráno a vidět svítání,
nového a letního dne vítání.

Nechat se opálit na bronzovou,
být holkou bláznivě zamilovanou.

Zamilovanou do letního dne,
co ruce si po vítězství mne.

Nebýt tou co čeká na lásku,
nehrát si na žádnou krásku.

Ale být milována,
do srdce malována.

Vychutnat si studenou vodu,
a užít si bezstarostného bodu.

Sedět u splavu
a psát verše.
Budeme pospolu,
pozvete Hezutckiho a Mareše.

To jsou chutě léta,
zážitky ze života.
Je to nádhera:
Ta láska, kluci, tanec, slunce a.....tará........
--------------------------
Všechno krásne jednou končí, ale jen proto, aby něco nového mohlo začít. (tak to řeklo spousta lidí!:))
Autor Kirsten, 20.07.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak buď veselá a nenech si radost nikým a ničím zkazit!

24.07.2007 00:56:00 | blue

Ano, buď taková, letně bezstarostná, veselá...

20.07.2007 13:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí