Místnost

Místnost

Anotace: takovej pohled do mého nitra...

Na stěně
v té kruhové místnosti
visí nedokreslené obrazy
hotová mistrovská díla
kreslená bez gumy
necelá

Uprostřed
stojí glóbus
na ztrouchnivělé podlaze
plný prázdných míst
stále neobjevených
plný černých děr

--------------------------

Ráda bych chtěla ty obrazy dokreslit
dokončit ty neuzavřené kapitoly mého života
Černá místa na mapě zaplnit
aby nebyla tak chudá
tak prázdná
A kulaté stěny zaostřit
do čtvercového tvaru
abych nebloudila stále v kruhu
dřív než podlaha se propadne
a já zůstanu na dnu
Autor Ishtar, 20.07.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak s polu budem dokreslovat obrazy ok?

24.08.2007 23:26:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí