Tančím

Tančím

Anotace: snad by ste si jí měli přečíst, název nevystihuje vše:-)

Jsem jako princezna
oddaná Tobě, Tvé síle
tančím na hudbu
kterou mi hraješ
pronikáš jí do duše
a rozechvíváš skryté tóny mého srdce

Bosýma nohama
šlapu v kalužích
a tančím
točím se do kola
je to snad hřích
že srdce se chvěje, když hřmí

A já opět malá
točím se
když kapky mou kůži líbají

Ještě jednou mi zazpívej
ať ochutnám Tvou nespoutanou vášeň
naposled se otočím
až sukně bude vlát
a pak sbohem, má bouřko
příště bude zas jen náš bál
Autor Ishtar, 20.07.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bouřka a tanec... zajímavé spojení! Přesto chytne za srdce

24.08.2007 23:29:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí