Mé druhé já

Mé druhé já

Anotace: Nooo..:o) Co k tomu říct. Nemusí se nutně líbit, je to prostě nenadálý pocit....

Napovrch nevinná,
poslušná holčička.
Čistá jak květina,
učivá žačka.

(Jako za zástěrkou,
co skrývá se za,
dívenkou rozmilou?)

Když zhasne světlo
a hudba začne hrát.
Jako by mě něco trklo,
vím, že nepůjdu spát.

Najednou ze mě vystoupí,
mé pravé já,
můj rozum otupí
a začne estráda!

Začnu se pohybovat,
divoce, vášnivě.
Nikdo nesmí pochybovat,
tvářím se tajemně.

Z ničeho nic,
sama se slyším,
jak stále, víc a víc,
kolem sebe křičím...

:Jsem zlá a špinavá,
pravý opak andělů.
Jsem chtivá a záhadná,
stvořena špatným údělům:

....

K poledni se probouzím,
"zástěrku" oblíkám,
zas rozmile koukám...

...Jsem tou "poslušnou" šelmou...
Autor Disordine, 20.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí