Prosba

Prosba

Anotace: když najdete fajn člověka, a přesto s ním nemůžete být, protože vaše láska přináší jen trápení...vlastně to není báseň,žádné "umělecké dílo", jen pocity, které musí ven..

Pane Bože, proč dal jsi nám cit
a v zápětí vzal toho,
s kým chtěli jsme být

Ač nevěřící, na kolenou klečím a šeptám
své štěstí za jeho v sázku dám,
Bože prosím,
ať nic už ho netrápí
ať svou cestu osudu už více neztratí
ať vše zlé zmizí jak mávnutím proutku
ať se mu na tvář navrátí úsměv obou koutků
ať jeho srdce zas nespoutaně bije
ať si radostně "tady a teď" žije

Vím, že má láska je kamenem
tak tě prosím Bože,
dej mu sílu,
ať zatočí s tímto břemenem
ať může zas žít, zas se radovat
ať může všechny okamžiky života
bezstarostně milovat

A prosím, Bože,
dej mu i víru
v sebe sama, lásku a v naději
že to dokáže
a vše se v dobré obrátí

Ač nevěřící, na kolenou klečím
já věřím v novou naději
ač nevěřící, na kolenou klečím
a Tobě, má lásko, za vše děkuji!
Autor Lea*, 21.07.2007
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: LadySymphonia, jára spots
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekdo pise dopisy, nekdo neco namaluje, Olda Riha slozi Kdyz mas kamarada.. a ty pises basnicku.

Jinak zkus jeste napsat k tomu duhej dil a adresuj ji sobe..taky to pomaha;)

31.08.2007 14:42:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí