pitomý osud

pitomý osud

Anotace: už mě ten osud štvě...nejde si ho nevšimnout,jak spřádá svou nit a my se za ní jen tupě držíme.Báseň je to strašná,ale prostě jsem ji musela napsat

co myslím si
...i míním
A osud?
..doladí
Zapráší se po něm
Doladí a na konec tě pohladí

Když už myslíš,že s tebou je
...v tom co myslíš,míníš
Setne
A ty zas myslíš a pak míníš...
a tak
Tak napořád to je

Kruhy maluje ti pod očima...
..jakoby nic
..jakoby nebyl
Ale je ...
A ty myslíš,míníš
..a pak schvaluješ
Autor mateska, 21.07.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí