Psaní

Psaní

Anotace: :D

Napsala jsem veršů pár,
Ale nevěděla co s nimi dál.

Zkoušela jsem napsat povídku,
O plyšovém medvídku.

Moje reportáže z cest,
Nemohl nikdo ani snést.

Zkusila jsme fejeton do novin,
Ale řekli, že je plný volovin.

Je to celé k pobláznění,
Hold psaní pro mě není.
Autor soufla, 21.07.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pises tak, ze me bavis:-))

05.08.2007 11:21:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí