sedmikrásková...

sedmikrásková...

Anotace: ...

Ve voňavém koberci
kytiček,
jež mají více
jak šestero krás,

své bytí znavené
v měkkosti
nechal jsem spočinout,

bzučivý medvídci
létají
od jedné nádherné chvilky
s Tebou
ke druhé

a v očích se odraží
Ti celý vesmír snad

a tajná přání smím teď
na okamžik číst,

já chtěl bych
stonkem svým,
ke Tvému se přivinout

a něhu ze Tvých
dužin sát

uprostřed louky
voňavé,

užívat darů jež skýtá

žít naplno...

každičkou vteřinu,

dříve než ženci
jí projdou tam
a zpět...
Autor chalcedon, 22.07.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková provoněná:o)

22.07.2007 18:08:00 | Severka

Chce to jenom trochu osekat, jinak je OK.

22.07.2007 13:28:00 | jehlaspichlas

Peavá letní,rozkvetlá na louce.Voňavá.
Moc hezká.

22.07.2007 13:11:00 | s.e.n

krásné.., romantické...

22.07.2007 13:02:00 | Lorellin

..každičkou vteřinu..:o)

22.07.2007 12:49:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí