Fantazie

Fantazie

Anotace: .....................

Proč vypráví se o upírech
V dnes moderním světě
Možná je to ta povídka
Co dnes tolik štve tě
Proč slyšíš stále o vílách
Když tu žádná není
Proč slýcháš taky svatozář
Když je to světlo denní
Úžasná lidská fantazie
Dokáže dělat zázraky
I dávno mrtvé hned ožije
Kámen vznese se nad mraky
Svět v kterém vše možné je
Občas žiju tam i já
I to nejnemožnější jde hned
Všemu uvěřit se dá
Autor UNDEAD, 22.07.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla víry je k neuvěření....:o)

22.07.2007 18:14:00 | Severka

Tajemné , zastřené a milé . moc se mi to líbí

22.07.2007 15:48:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí