Zrovna když spím

Zrovna když spím

Anotace: Tato báseň se zakládá na skutečném snu:-)

Zrovna když spím
hlavu v polštáři mám
a tiše dýchám jak bije mi srdce

Myslím že sním
ten pocit znám
stojím tu na kopci a nemám ruce

/Místo paží dvě dračí křídla/

Zrovna když spím
byť žádný dnes flám
Roztáhnu křídla a vznesu se prudce
...
Vyletím na náš sedmipatrový panelák
Beze slov mizím

Všichni mě sledují a
chtějí se mít také tak

Obdivné pohledy má křídla sklízí

...zrovna když spím
Autor Dixie Bechert, 22.07.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo by netoužil létat...

06.09.2007 20:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí