Plamínek svíčky

Plamínek svíčky

Anotace: Život je tak krátký...

Na stole svíčka,
plamínek jasný,
tak jako život,
nestálý a krásný.

Zafouká vánek,
jen něžný a jemný,
a přijde spánek,
věčný a temný.

Stačí tak málo,
tak kraťoučká chvilka
a nikdy víc,
už nerozkvete konvalinka.

Plamínek zhasína
a život umírá.
Srdíčko tlouct přestává.
Autor Jůlinka, 22.07.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí