TRNKA

TRNKA

Anotace: ... :-))

Ten rozkvetlý strom na břehu říčky,
se trnka jmenuje.
Do vlasů nám z ní padají bílé květní lístky,
jsou jako sníh! Přesto, že jaro je.

Pod zelenající se korunou
útočiště hledáme.
Před zvědavými zraky
se tu schováme.

Ukradená chvilka pod rozkvetlým stromem
nepopsatelná je!
Okolí provoněné láskou,
něha sem vstupuje.

Tvoje ruka moji hladí,
připadáme si tak mladí!
Oba ten pocit vnímáme,
okamžiky pod trnkou hluboce prožíváme!
Autor Dalimila, 04.05.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí