Života čas

Života čas

Anotace: Běží jako o závod a než se nadějeme,štafetu předá dál..

Života čas

Těžko zahladit stopy
po našich činech
Kdy hledali jsme pravdy stropy
ve všech možných směrech

Zůstaly po nás otisky sádrové
na prašných cestách
Když chodili jsme jako bláznové
v těch časech jako ve snách

Tehdy jsme si strašně přáli,
abychom pořád mladí byli
životu se pořád smáli,
škoda jen,že jsme ten závod s časem nevyhráli
Autor mOBSCENE, 23.07.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno..Lidé vždycky musejí nést následky svých činů..

23.07.2007 21:35:00 | Lenie

V srdci zbyly jen těžké odlitky...

23.07.2007 12:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí