hezká básnička o Spartičce :-)

hezká básnička o Spartičce :-)

Anotace: Slááááááávie Praha!

Kdysi železná Sparta to byla...
voda však ochranný nátěr z její slávy smyla.

Teď zbyla z ní jenom rez,
lepší tým má i naše ves!
Matušovič na záchytce spí,
Šimák pod hracím automatem o bohatství sní.
A těchto blbů se my máme bát?
dyť jsou rádi že můžou první ligu hrát.
Zaklínám těď celý jejích tým,
už nebude nikdy vítězným.
A už vidím tu krásnou vizi...
Sparťanský tým bude v krizi!
Jejich vlajková loď se potápí,
kapitána Bílka nic víc než záchrana netrápí.
Smrt Spartě tedy přeji,
k úspěchům ve druhé lize předem blahopřeji. :-)
Hola hola!!!!!
Spartu už druhá liga volááááááá!!!
Autor Hejňa, 23.07.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí