Lásky hra šálivá

Lásky hra šálivá

Anotace: Člověka napadne ledacos a když už tak o tom přemýšlí,zkusí to zveršovat a už je zas nové dílko na světě!Dalo by se to natahovat donekonečna...Snad jsem to utnul ještě včas!

Ty jsi můj krásný sen,
má touha jediná,
dávám Ti srdce vplen,
právě se začíná

odvíjet zvolna nit
z klubka milostného,
příběh,jak chci Tě mít,
zkrátka nic nového!

To vše tu bylo už,
jen v jiné režii,
ti,co hráli ten kus,
již dávno nežijí!

Možnosti jsou jen dvě,
jak tohle dopadne,
buď já v náruči Tvé,
či v hrobě kosti mé!

Buď s Láskou šťasten být,
či zemřít v zoufalství,
z očí Tvých Lásku pít,
nebo snít sen věčný...
Autor Kozoroh 1, 23.07.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je super dílko

18.08.2007 22:07:00 | Aluna

Je krasne jak ses rozepsal...tleskammmm.

26.07.2007 21:23:00 | carodejka

Raději lásku mít,
než ležet někde v zemi,
s láskou si hezky žít,
vyprávět o ni veršemi.

Moc hezká

24.07.2007 05:57:00 | frany73

:-)))..také raději první možnost..

23.07.2007 22:58:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí