all apologies

all apologies

Anotace: ...

Bylo to tak krátký
prej moc rychlý
na Tebe
a co na mě
já jsem s tím nezačala
s tou hrou na lásku
chtěla jsem
jen tvoje tělo
mazlení duší
proč si s tím začal
když se nechceš vázat
fakt mě to dostalo
nezávazný sex
ale nezávazný city
neber
si tolik
chlapečku
s modrohnědýma očima
nee nikdy jsem takový neviděla
začalo to All apologies
víš co měla jsem
tu písničku
fakt moc ráda
a teď si mi jí vzal
skončí to All apologies
ale na to kašlu
ne nemůžeme být kamarádi
jo říkala jsem, že jo
ale byli to jen kecy
nech si svoje apologies
pro sebe
mě na ně zrovna teď
moc bolí duše
myslela jsem,
že by to fakt mohlo
vyjít
naivní holčička
...
už zase douho nebudu
...
Autor Melfëa, 24.07.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cítím se nápodobně

19.09.2007 01:52:00 | blue

zaujal mě ten název....
... všecko pod kontrolou a pak ti utečou city...

13.09.2007 22:52:00 | Trdlo

uwuf...Síla, no...ten vztek, co tam je...;)a nejen ten...

27.07.2007 19:27:00 | Zuz.

All in all is all we all are..

25.07.2007 21:54:00 | Trapné děťátko

..nebyl to On..nesmutni:o)

24.07.2007 05:45:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí