PROVINILÁ

PROVINILÁ

Anotace: když je před váma zle někomu, na koho jste měli dát pozor...no prostě jsem si připadala jako pako

Lítost
Lítost
Nad tvým čelem s mokrým kapesníkem
Z papíru
Lítost
Lítost
Že nepili jsme tak akorát
Na míru
Lítost
nad tvou bledostí
lítost
lítost se zlostí
Lítost – já jsem měla mít ten rozum
Já!
Lítost až se zpomaluje dech
Instinkt
Instinkt opilý a bez myšlenek
Co tě hladí po vlasech
Slova
Furt jak kafemlejnek
Kdy se ve mně zastaví?
Jako by to byl muj brácha
Kdo tu zvrací do trávy
Tak mladej
Tak mladej
Tak mladej
Co když se jednou otráví?
Lítost
Když ti stíním proti slunci
Lítost
Lítost
Provinilá
Proč jsem sakra nedospěla
Proč furt blbnu?
Je mi líto - co já vím…
Ještě chvilku sleduju tě
Než se sama pozvracím
Autor Elča, 24.07.2007
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tím si musí projít každej....radši dřív než pozdějc...

26.07.2007 19:18:00 | Trdlo

příde ti že bych litovala sebe?

24.07.2007 11:06:00 | Elča

nelituj se ... nevyvolávej lítost v jiných ... je to zbytečné... radši breč... ale nelituj.

24.07.2007 10:23:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí