Pro vás trojský koně

Pro vás trojský koně

Anotace: ...

Možná se zas nechám zlákat
a pak budu znovu plakat
zas vám zkusím čísti v tváři
vy mí malí sobci sedmilháři
samý úsměv, milá slova
hra opravdu vrcholová
výkon takřka olympijský
hezká schránka jak kůň trojský
času málo, jak se hodí
moje snahy nepochodí
hodně práce přeci máte
výmluvy jsou fakt košaté
jen si pohrát když je chuť
pak utečeš jak rtuť
Autor Melfëa, 24.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vy mí malí sobci sedmilháři
třeba přestanou lhát sami sobě (ETC)

17.08.2007 19:07:00 | její alter ego

Hele...nebuďte smutná, slečno Pihatá...;) A Oni (ti zbabělí) za to nestojí. Vážně. Mám to ověřený...

24.07.2007 19:01:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí