Dospěla

Dospěla

Anotace: tak tohle je no comment...stejně myslím,že by mi nikdo nevěřil proč tahle "básnička" vznikla..:-(i ten název vám možná přijde trochu mimo...ae sedi jak poklice na hrnec...bo jak se to říká..:-)

uvěřila jsem ti zas a znova..
byl to risk? byla to chyba?
rozum říká: nech ho jít..!!!!
srdce vsak volá: nemůžeš bez něj žít!
mam tě ráda, víš to ty, vím to já..
tak proč tohle rozhodnutí se mi stále jako chyba zdá?
ja totiž bojím se, mám strach,
že všechno skončí, že zase přijde krach..
tohle všechno už tu přece bylo,
do duše šrámy mi to vrylo..
avšak šla jsem do toho znova,zas..
jen doufam,že není to ztracený čas..,
že zase nepřijde zkrat a pak prázdno, nic..
tohle už ne! chci víc!
chci opravdovýho kámoše navždy..
nechci přátelství plné nepravdy..
seš toho vůbec schopen?

dnes už vím, že nejsi...
Autor sh@rusk@, 24.07.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí