lepidlo

lepidlo

Anotace: kjkjk

hliníková lžička od cukru neskutečně lepí...
prosím, jen na chvilku nebuďte slepí...
vídíte už? Brečím jako holka malá...
ta co o lásku stojí a vždycky stála...

je na prodej?

/to je fuk, stejně nemám prachy/

zalepte si oči a já radši taky...
Autor Livie, 24.07.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takové otevřené přiznání=)

18.09.2007 13:28:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí