potvora

potvora

Anotace: ...

reprák zničený od kočičích drápů...nevzhledné...
kradené slunečnice z pole už víc než vybledlé...

/dávno nezáří/

a tvá vůně stále přitisknutá na mém polštáři.
ráda bych ji natiskla po celém bytě...
pak byla bych šťastná, na chvilku, skrytě...
pokazila se mi však tiskárna a tisknou nelze bez barev...
vůně vyprchala, slunečnice seschly...zbyl jen můj brek...

i oku chybí slza

/i ta vyschla/

natolik byla drzá

/potvora/
Autor Livie, 24.07.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí