To eř,prosím, Pouzetence

To eř,prosím, Pouzetence

Anotace: Mikroskopem sálajíc až k medvědímu kruhu

Vtenkéřu rita sa pobludá semé
Uzampu lét ja oplésku belé
Mínala gó la néluka rebé
La biluta tók je vubrisku lebé

Z držky ti chčijou rybyprase
Z prdele čouhaj kramrodíly celé
Z křovíčka u lesíčka potkan
Z Vrby na břehu krokadal vatolín
Autor Mrášnivor, 25.07.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

juch

28.08.2007 12:16:00 | pšouk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí