Hra

Hra

Anotace: Život je přece hra a my ji můžeme hrát tak,jak chceme,když máme zmizík a přístup ke scénáři

Hra

Vyfoukni z cukrový vaty
červánkový oblaka
Z bublifuku dej bublinky
do pramenitý vody
Zubním kartáčkem vyčisti
všechnu špínu světa
Inkoustem nabarvi
noční nebe
Lepidlem nalep na stromy
všechny jejich spadlý listy
Jiskrou mezi námi zapal
věčný oheň na Olympu
Ostrými nůžkami odstřihni
pupeční šňůru k minulosti
A nezapomeň,že život je jen hra
Autor mOBSCENE, 25.07.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zase jednou nádhera

06.08.2007 21:13:00 | Dreamer.max

...hrát můžeš i bez scénáře ...
...báseň ale je víc než dobrá ...

25.07.2007 11:25:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí