polštář

polštář

Anotace: -

že jsi smutný to vím
jen neznám příčinu těch slz
jež mi kanou na ramena
která nemám

zůstanu s tebou
budu čekat až se tvá hlava vrátí
na mé břicho
až mě tvé ruce obejmou

svěř se.. jsem tvůj přítel
znám tvé sny
jež provází tě nocí

tak proč pláčeš..
Autor desela, 25.07.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, dobrý! Máš skvělý nápady!

04.08.2007 19:35:00 | Hesiona-Essylt

To je moc hezounký...

25.07.2007 16:10:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí