Sen o reálném životě?

Sen o reálném životě?

Anotace: No možná trochu ujetý...ale posuďte sami no =O

Otevřu oči a probudím se z toho krásného snu,
cosi mě vyrušilo já znou už asi neusnu.
Nevím,jak ten sen bude pokračovat dál,
přemýšlím ,jestli má život smysl,má smysl jít tím životem dál?
Přenechám svůj život jiným andělům,kteří hlídají nás ve dne v noci,
zanechám vzkaz těm padlým andělům,kterým není pomoci.
Doufám,že život smysl pro mě má a bude mít,
doufám,že o tom krásném co mě v životě čeká a nemine nebudu už jen snít!
Autor AnGiE-AnGeL, 25.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí