Ony

Ony

Anotace: Nevím, proč mě tohle napadlo, ale byla jsem smutná, tak asi proto, takhle divná básnička...

Vedou je k tomu události
že strach musí přemoci
a ke své zoufalosti
musejí vyrazit do noci.

Nabízet se jako zboží
vydržet, vytrvat
nevěřit už v moc boží
a žalem uvnitř seb řvát.

Duši mít náhle černou
být sama v tom velkém světě
v pekle a nebi být zatracenou
a pak stačí už jen vypadat sjetě.

Nevnímat okolní prostředí
spadnout do drog a násilí
teď už ony samy nevědí
zda chtějí vyvinout úsilí.

Už nemají sílu jít dál
pomoct si z těhletěch sraček
kdo by se jich bál?
Nikdo! I když účastní se rvaček.

Tak končí někde na smetišti
nikomu chybět nebudou
a život se rozpadá jak v mraveništi
když mravenci pracovat nebudou.
Autor stekatko, 25.07.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu kosmetiky a dobré,

25.07.2007 21:51:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí