když se řekne srdce...

když se řekne srdce...

Anotace: .......

Létavci v povětří
zas oči otáčí mi
v sloup

...tichá je zima
Stejně jako já

Hořce polykám poslední
...vědomé výpadky paměti

Nedotknutě ležím na zemi polomrtvá
...s krásně jasnýma očima

Zelené paprsky přede mnou voní
...po terpentýnu
kterým si čpěl

Domalovala jsem život
Svůj obraz poslední
...je můj
Pro tebe
Autor mateska, 25.07.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí