Cesta

Cesta

Anotace: Ko došel až k cíli a pak neměl síly...

Po rozlehlých pláních
kráčel stále dál,
nezastavil ho ani prudký vichr,
co do tváře mu vál.

Šel odhodlán dojít cíle,
planina, poušť, lesy už celé míle,
nezastavila ho ani bouře,
ani déšť či kapky, moře.

Odhodlaný prát se s těmi,
co postaví se proti němu,
vyzbrojen svým přesvědčením,
chtěl jít klidně proti všemu.

Daleká byla cesta za úspěchem,
však když dostal se k cíli,
vydechl posledním dechem,
zemřel v tichu-neměl síly.
Autor Richard LaFontaine, 26.07.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi obsah, strašně moc...

28.07.2007 11:51:00 | její alter ego

Tky se snažím jít se svým přesvědčením dál a dál..snad mi zbydou síly aspoň k tmu,aby je něgdo ocenil..

26.07.2007 14:48:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí