Stinná píseň

Stinná píseň

Anotace: Stav mé mysli jednoho ponurého večera

Kreslím kliky háky na papír,
v mysli vřava, v těle mír.

Jak černá růže rozvíjí se,
jak hniloba v ovocem plné míse.
Jak loutna prolezlá červotočem,
jak pláč dítěte nad rozbitým kolotočem.

Nad myslí mou stahují se černé mraky,
havrani krouží, pojď přidej se taky
krvavou stopou vrývají,
pohřební chorály zpívají.

Temné stíny tančí nad mým duchem,
slyšíš, vnímáš víc než pouhým sluchem.
Už k Tobě doléhá ta temná píseň,
Srdce mého jímá se spalující tíseň.

Už nejsou stíny stromů,jen stromy stínů
přijali Tě mezi sebe, oblékáš háv splínů.
Upadám na kolena, pod tíhou ohýbá se hřbet,
Všechny zrnka naděje vítr z ruky mi smet.

Kreslím kliky háky na papír,
v mysli vřava, v těle mír.
Autor aura0, 26.07.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna.@

04.02.2008 12:12:00 | Plato

***o.Pekne..))

20.09.2007 20:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí