Životní tma

Životní tma

Anotace: Malé zamyšlení nad "barevným" světem nevidomých

Životní tma

Víš jak vypadá noční obloha?
Je tmavá,posetá drobnými
světýlky našich přání
Víš jakou barvu má hluboký oceán?
Je tmavý,plný různě velkými
vráskami našeho života
Víš jak maluje tuš?
Je tmavá,takže tmavě
s různou intenzitou naší zloby
Víš jak bys přirovnal dým?
Je tmavý,takže jako kousky
noci vyvěrající odněkud náš vztek
A víš..jak vypadá duha?
Je tmavá...
Ale ne,není!
Víš..já nevidím nic než tmu
Autor mOBSCENE, 26.07.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říká se,že jsou zase více vnímaví k hudbě a šťastnější v jiných oblastech života.To je moc dobře.

26.07.2007 23:37:00 | s.e.n

Někteří lidé takto vidí svět a nejsou slepí...

26.07.2007 19:18:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí