Na kolenou

Na kolenou

Anotace: :(

Podávám si ruku s časem,
co se na nás tiše pase.
V zajetí svých snů a představ,
ubíhá vše, nejde přestat.
Je to všechno dílo ďábla,
ruka smrti co na nás sáhla,
je to jenom kapka v moři,
co si do mých citů noří
a jak stín v chapadlech noci,
čekáš, že přijde kdosi
a ten vyvolený, co pomůže ti,
vymete z tvé duše smetí,
které život pozřel žitím,
proto se tak divně cítím,
otravuje moje tělo,
ničí mozek, moje krédo.
Je jen pastvou mého ducha,
kde pravda je dost krutá
a v zátiší noční lampy,
ztratil´s všechno, je to marný
a tak letmým pohledem
nahneš z láhve hlt jeden
a pak čekáš než odejdou smysly
tak na to nemůžeš být pyšný.
Autor Ďábel sám, 26.07.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkně vymyšlené, jen co bych tomu možná trošku vytkla..četla jsem si to nahlas a málem jsem to nevydýchala:o)Snad jen to....:o)

04.08.2007 20:54:00 | Newesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí