Vznešené linoleum

Vznešené linoleum

Anotace: "Tak nudné, že jsem si již zrušila objednávku rohypnolu" - anonym

Když tu najednou s objevil smraďoch
Takový ten brouk který strašně smrdí
Když se lekne
Velmi bojácný byl
Smrděl
A byl rozsekán mým meloun krájejícím nožem
Samozřejmě v afektu
Ale ten dement zas vstal
Tak sem ho vyhodil
Do náruče Luny
Mé drahé sestry
Krvácející na podlaze
Z dobového dubového plagiátu
Solidního a přenádherného
Linolea
Lemujícího
Královské paláce celého světa
Shromážděné z logistických důvodů
V bahrajnu a za vodů
Dělící indický a severní ledový požár
Australských proschlých sirkáren
Tolik k linu
Které by určitě zachránilo Lunu
Kdyby tam bylo
Kdyby žilo
A kdyby zrovna nechčilo
To by se totiž zkroutilo
A úkol si ztížilo
Důstojnost tím ztratilo
Na věky věků
Nebo aspoň do středy
Kdy se mají celoplošně vyměnit podlahové krytiny
Po celém bahrajnu
Autor FialovýKrálíček, 26.07.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedočetla jsem ani jednu z tvých básní dokonce(jsem u páté) ale klobouk dolů...některé části jsou vážně dobré,jen se vždy zaseknu s myšlenkou,že tohle dočíst nechci...

20.08.2007 23:28:00 | ztracená

tys jebljonok :D :D

28.07.2007 12:41:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí