A dost...

A dost...

Anotace: :)

A dost, mám toho už plný zuby,
sám nevíš co chceš a nevíš kudy.
Měls mě prej rád a teď zas nic?
Kde je má láska, kde je můj princ?
Poprvé se to snést dalo,
po druhé to, ale moc zabolelo.
Sám nevíš, ale ubližuješ mému srdci,
nebudu už kvůli Tobě brečet v noci.
Jo, psával jsi mi hezké zprávy,
ale přitom sis potahoval z trávy.
Já chybu ani minule neudělala,
,,máš mě rád?´´ jen na to se zeptala.
Zase jsem Ti naletěla na Tvou lež,
proč já hloupá na Tebe nevzala meč...
Teď už je všem potupám konec,
pohadka skončila, zazvonil zvonec.
Reality teď nastal čas,
věz, že na Tobě je kaz.
Zlomil jsi mi srdce a vzal důvěru věřit v lásku,
kvůli Tobě, můj život visí na vlásku...
Autor Ajfineczkaaa, 26.07.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík, taky ten vztek jsem mela:)

27.07.2007 18:21:00 | Ajfineczkaaa

Skvělá báseň, úplně z ní cítím vztek.

27.07.2007 18:17:00 | Marlene

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí