V Metru

V Metru

Anotace: ...

Metro v Metru
Když doň vejdu, schody sejdu sjiedu
Na rovine vyjdu
Když mám štěstí tak si sednu
Ať jsem mladší, nebo starší
Hledám místo, jie to lepší..
..sedět přeci
Kolem lidi probíhají,
Na sebe se nedívají
Stanice za stanicí pomalu mi ubíhá,
Už aby byli strašnice,
Juuuuuuuva, žjiova, někdo se na mě dívá.
Autor Tamir, 26.07.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)) to doufám

20.08.2007 10:24:00 | Tamir

Třeba jsem se dívala taky:-)

14.08.2007 20:18:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí