Krutá cesta

Krutá cesta

Anotace: To je asi tak když.......... se člověk večer prochází....

Měsíc pročesává listy stromů
A mě něco říká jdi už domů
Ale proč když nikdo nečeká
Vždyť noc je mladá cesta daleká
Každý krok bolí jako věčná ztráta
Na nohy lepí se mraky bláta
Kam jsem to proboha došel?
Tady i chudák pes smutkem pošel
A já sem prostě jen tak zavítám
Mám oči skleněné ale nevzlykám
Ale co je tohle za místo srdce pláče
Snad je to peklo pro gaunery a hráče?
Ale jak já si ho sakra vysloužil
Možná jsem po nebi dost netoužil
Možná jsem v něj ani nevěřil
Teď pozdě začít svět se zešeřil
Pozdě už hledat cestu zpět
Můžu jen kráčet stále vpřed
Po cestě s krutým jménem Svět
Autor UNDEAD, 26.07.2007
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je krutej agresívní,
kolik se v něm vyskytuje sviní?...

11.08.2007 18:38:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí