Vztek!

Vztek!

Anotace: Někdy je lepší ho v sobě nedusit a nechat ho vyplout na povrch.

Necítíš respekt a už vůbec né strach,
dusíš v sobě vztek, co mění se v prach,
zatínáš svaly a chce se ti řvát,
tak nedus to v sobě, když chceš se rvát!
praští ti klouby, kalí se zrak,
probuď v sobě šelmu, jsi spící drak,
zatínáš ruku, co mění se v pěst,
cítíš jen hrdost, pýchu a čest,
věř jen sám sobě, ty na to máš,
ozve se instinkt, vždyť už to znáš,
nech se vést pocity a promluvit vztek,
život je tvrdá hra, si nezdolný bek!

(Bek- Obránce)
Autor Buddha, 26.07.2007
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu.

26.07.2007 23:59:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí