....

....

Anotace: :)

Ztrácím se, ztracíš můj stín,
Úsměv na Tvé tváři zmizel,
Od Tebe odchazím.

Na jinou už přece dávno myslíš,
Už nemá cenu s Tebou být,
Už jiné city ke mě cítíš,
Už nechci dál stejnou cestou s Tebou jít.

Nemá cenu přemlouvat mne dál,
Zranils moje city,
Vítr Tě tenkrát jinam hnal…

Hnal Tě dál, do jiné dívčí náruče,
I když jsem stála opodál,
V ruce knihu od Bezruče,
Chci vrátit čas, kdy jsi o mě stál.

V tu chvíli na smrt já pomýšlela,
To, že Tě ztrácím,
Jsem pochopila…
Autor Ajfineczkaaa, 27.07.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký

27.07.2007 00:32:00 | najrob7410

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí