Skrývám

Skrývám

Anotace: bez ambic, jen pro můj vlastní pocit a přiznání

Směju se zakrývám retuší
svou bolest na duši
schovávám svoje bolesti
v reklamě na štěstí

na kusy rozpadá se duše
smrt kolem si kluše
na koni bez očí
šklebí se nebrečí

tisíce malých kleští
smějí se pravdivě věští
kostlivá ruka podaná
zkusíš to blázne do rána

nepřijde nikdo na pomoc
když nekonečná noc
trhá mi tělo na kusy
dokud se nezhnusí

směju se zakrývám retuší
svou bolest na duši
svou bolest v těle
žiju zatím se chvěje
Autor kroužek, 27.07.2007
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

super basnicka, ma to dobry spad, zajimavy obsah. trochu strasidelne, ale to neuskodi.

27.07.2007 13:11:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí