Naděje umírá naposled

Naděje umírá naposled

Anotace: Prostě jeden další výlev mého večerně rozesmutnělého srdce, když nechce spát, ale pořád přemýšlí nad dnem uplynulým

Naděje prý umírá poslední
je prý věčná jako hvězdy na nočním nebi...
Ale každá hvězda jednou zhasne
a i naděje pomine až slunce polední
se v létě v nadhlavníku vysoko uvelebí
i ta nejmenší vzpomínka na hvězdy vyhasne.

Naděje prý umíra naposled
ale i tak umírá až umře už všechno
co žilo pro tebe - pro co ty si kdy vůbec žil
a v srdci místo lásky rozepne se jed
a všechno už bude ti absolutně jedno...
A ty křičet chceš: "I já jsem tu kdysi byl!"
Autor pax.deora, 27.07.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i já jsem tu, žádné kdysi ...jsem tu teď!

22.09.2007 21:32:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí