NEZNÁM NÁZEV

NEZNÁM NÁZEV

Anotace: mohu to co tam nesedí změnit na verš, ale pak to nebude to pravý co cítím :-*

Už budou tomu tři roky

jiá přestávám počítat

a snažím se dobře si počínat

když každé ráno vstanu
během pročistim si hlavu

i když během dlouhého dne
o Tebe myšlenkou zakopnu

snažim se s Tebou si zažonglovat

proč měla bych se trápit bezmezně

když byls to TY, kdo zasadil naše přátelství, či co to vlastně přesně bylo
(tys ten, který dal tomu všemu otazník)
do vězení

jiá omlouvám se Ti
ale tohle pro mě není

chci rozevřít KŘÍDLA
dokud jsem ještě živá
Autor Tamir, 27.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozevri sva kridla! jia take rada letam:)

27.07.2007 12:44:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí