Antikristus

Antikristus

Anotace: ...

K nohám mi pokleká
výkvět lží – Kristus,
jenž zavrhl člověka
a prosadil jen hnus.

Teď leží přede mnou tady,
v blátě, tam, kde patří.
Sám vidí teď své zrady…
Teď už jen za jednoho, ne za tři.

Konec jeho vysávání životů,
vysvobodit svou duši zkus.
Už pohřbi tu jedinou mrákotu.
Jsem Antikristus.
Autor Žiťa, 27.07.2007
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí