potulný blázen

potulný blázen

Anotace: ...potutulný blázen...

POTULNÝ BLÁZEN

Jsi jen potulný blázen,
jsi jen smetí, jsi nic,
prázdná je tvoje duše,
kým jsi byl dříve,
kým jsi nyní,
tolik jsi toho mohl dosáhnout,
svět ti šel na pomoc,
tys však nechtěl ani slyšet,
tys ten blázen, tys ten vrah,
cožpak nevíš, neznáš zákona,
mohla býti naplněna cesta tvoje,
mohl jsi být lepší,
nectil´s kodexy, nectil´s svět,
jsi vyvrženec, jsi prázdnota,
mohl jsi být králem světa,
zvolil´s lepší cestu.
Autor sarahfox, 27.07.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí