Angel of dream (anděl ze snu)

Angel of dream (anděl ze snu)

Anotace: *********

dívka v bílém šatu,
dívka jako anděl,
neznajíce strachu.

dívka, jež čistotou září,
dívka, která je v každém snáři.

dívka z nejkrásnějších snů,
jež nás láskou popohání
do těžkých dnů.

je jen výplod naší mysli.
nikdy ji nikdo neviděl,
pouze o ní snil,
jinak by o ní ani nevěděl.

s příchodem noci,
jakmile ulehnu,
ten uklidňující hlas zaslechnu.

už dobu dlouhou
chci být jejím sluhou.

už jen promluvit,
a bude má.

bohužel není.
musel jsem se probudit,
ukončit své snění.

...ta andělská dívka zmizela

:(
Autor Zayo, 27.07.2007
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Kopretinka:-)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý myšlenky...hezky jsem si to představovala..
nějaky mouchy tam jsou...ale jenom prcci...
jo..a není nad submisivitu:P:D
;)dobrá práce:)

27.07.2007 15:07:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí